Kezdőlap

From Wikispore
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Wikidata-logo-en.svg
Q67605965

The Wikispore logo

Üdvözlünk a WIKISPORE-on!

A mi wikink az a szabad tér, ahol az ötleteid kibontakozhatnak és kivirágozhatnak!

Azzal a céllal hoztuk létre, és tartjuk fent, hogy ösztönözzük a wikik új felhasználási területeit és új tartalmak közzétételét.

Az elképzelést a 2019 NYC Wiknic egyik visszatérő témája inspirálta: a kapcsolatok bővítése és a sokszínűség nagyobb rugalmasságot igényel. Ehhez új „spóraszerű” mikroprojekteket indítunk, hogy támogatni tudjuk az esetleges új irányait a Wikimédia-mozgalomnak.

Wikispore napi mikrokonferencia, a projekt első évfordulójának alkalmából, 2020 július 19-én

A Wikispore spórákból áll, melyek kicsiny, önálló wikikre hajazó szekciókra oszlanak (mint például a Művészeti spróák) a saját névterükben, olyan oldalakkal mint az Art:Richard Demarco Gallery. A példaértékűen kidolgozott oldalakat babérkoszorúval tüntetjük ki. A Roman-style wreath

További információ gyanánt olvasd el a gyakori kérdéseket és a fő irányelveinket, gyakorlatainkat tárgyaló oldalakat (mint például a Tripod elvek).

Csatlakozz hozzánk, és válj wikifarmerré! Több módon is segítheted a projekt fejlődését, de fókuszálhatsz egyszerűen csak a meglévő spóratartalomra, hogy az gyökeret eresszen és fejlődjön, vagy akár még egy teljesen új ötletet is beporozhatsz.

A wiki teljes funkcionalitásának eléréséhez, és hogy megfelelően érintkezz a közöséggel, javasoljuk a bejelentkezést a már létező Wikimédia-fiókodon keresztül. Ez az OAuth varázslatával történik – bármely Wikimédia-fiókkal.
Egyébként létezik egy Meta-Wiki-javaslatoldal is, mely javasolja, hogy projektünket fogadják el teljesértékű társprojektént, és csatlakozzon a Wikimédia-projektcsaládhoz (mint például a Wikipedia.org, a Wikidata.org, és mások). Arra kérünk, hogy fontold meg a támogatásunkat!


FIGYELEM: Ez egy kísérleti wiki, nem egy kiforrott Wikimédia Alapítvány-projekt.

Ez az oldal fejlesztési célokra szolgál, mint az új wiki műfajok tartalmának otthona. Ez az oldal nem tartozik a Wikimédia Alapítvány felhasználási feltételeinek vagy adatvédelmi szabályzatának hatálya alá. Itt ne tegyél közzé személyes adatokat, és ne használd ezt az oldalt illegális vagy káros tartalmak közzétételére. A tesztkörnyezettel kapcsolatos további információkért lásd a Wikimedia Cloud Services Wikimedia Cloud Services logo notext.svg oldalát..